Raiffeisen Bank

Pas suksesit të episodit të parë, Think Big vjen me një episod të ri këtë të mërkurë. Këtë episod fokusi do të vendoset mbi inovacionin dhe pikërisht inovacionin në një bankë shqiptare.  Mënyra si jemi…