Think Big, për Turizmin me Vasil Bedinaj, nga Rexhina Group, Vlorë

25 Korrik, 2021

Vasil Bedinaj, nga Rexhina Group, Vlorë do të jetë pjesë e Episodit të V-të të “Think Big”.

Takimi me të na rikthen sërish në të njëjtin vend si para 1 viti e gjysëm. Kjo është intervista e dytë me z. Bedinaj dhe në mes na ndan pandemia. Atëherë nuk do ta denim goditjen që na priste dhe rrjedhën që do të merrnin ekonomia dhe turizmi në veçanti.

Nga bisedat para pandemisë me ekspertë të sektorit dhe aktorë të industrisë, viti 2020 pritej të ishte një boom në turizëm dhe hoteleri. Mirëpo, ajo që ndodhi ishte diçka e rëndë, që ndaloi këtë evolucion, përkohësisht për të vazhduar sërish. Për disa ishte më e vështirë, për disa më e lehtë…për disa mbase dhe fatale në termat e biznesit.

Në këtë episod, nga intervista me Z. Vasil Bedinaj, kemi mundur të kapim ndjesitë, sfidat dhe pritshmëritë që ishin përpara pandemisë.

Gjatë këtij takimi ju do të zbuloni, si ishte ndikimi i pandemisë në sezonin e kaluar për turizmin dhe hotelerinë? Sa rëndë u godit ky sektor? Cilat ishin vështirësitë më të mëdha të z.Bedinaj, në aspektin e menaxhimit të situatës? Si u përballë ai me to?

Rexhina Radhime u inaugurua vitin e kaluar, në fillim të sezonit, por në kushte aspak normale… Në këtë periudhë, ku niveli i pasigurisë ishte kaq i lartë, sa besonte se do të kishte sukses ky investim?

Për të pasur një industri të suksesshme turizmi, nevojitet më tepër se një hotel, për këtë arsye ai investoi në ndërtimin në vend të anijeve për turet detare, të cilat i janë shtuar përvojës së turistit.

Mbi një vit më parë kemi trajtuar çështjen e burimeve dhe kapaciteve njerëzore dhe vështirësitë e sektorit. Ishte nevoja për punonjës, të kualifikuar në shërbim dhe që e duan atë që bëjnë. U fol për fushatat e ndërgjegjësimit tek shkollat 9 vjeçare për t’i informuar si është të punosh në turizëm, për nxitjen e të rinjve të zgjedhin në universitet degën e turizmit.

Mbi një vit më parë ai u shpreh se Vlora po ecën mirë si qytet. “Kemi nevojë për rritje të ofertës së shtretërve, investimeve në hotele, rezorte, etj. Si e shikon ai tani, ju ftojmë të ndiqni episodin e Think Big, të Enjten me 29 Korrik, ora 20: 15 premierë në kanalin e You Tube dhe Watch Party në Facebook Live.

Lër nje koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

49 comments on “Think Big, për Turizmin me Vasil Bedinaj, nga Rexhina Group, Vlorë

 1. yandanxvurulmus.ABNunivuIUEM

 2. xyandanxvurulmus.P6ogNIC83f8P

 3. xbunedirloooo.wDmh96ascixy

 4. xyandanxvurulmus.tPSXylAWVHsn

 5. xyandanxvurulmus.N7ecAyaLoPKt

 6. pentose xyandanxvurulmus.MVIz8XYIh3nW

 7. Loving the information on this web site, you have done great job on the posts.

 8. am siteleri vurgunyedim.ES7lGu7f0VnW

 9. fuck yaralandinmieycan.40LeWPxpfaeg

 10. porn citixx.c22g80uEZeDv

 11. seksi siteler hyuqgzhqt.MCdgTlf3mxsv

 12. pornhub bahis siteleri ewrjghsdfaa.IHBD5akiAj2u

 13. seks siteleri wrtgdfgdfgdqq.ZB77AJMecQ2z

 14. fuck google wrtgdfgdfgdqq.cDltZw5rJ8eh

 15. porno izle pompadirha.vBM5ErZQGR8w

 16. bahis siteleri sikis asillartaklitler.shnxBfxGTlKL

 17. pornhub bahis siteleri hephupx.RiH766KlyW0Z

 18. bahis siteleri porn sex incest hepxhupx.HouXo8U9MWAl

 19. eski rahatiniz olmayacak juljulfbi.OoV1WJFUddid

 20. sexax bjluajszz.8sHDo4oK0sjk

 21. bahis siteleri sikis bxjluajsxzz.vxn2QiMIHR2D

 22. childrens sex 0qbxjluaxcxjsxzz.QqXoyfiISXiW

 23. escort siteleri footballxx.oixi4oUnPAjl

 24. fuck bingoxx.uYwsb945x7Rb

 25. house porn 250tldenemebonusuxx.bjOOZihQBhL8

 26. escort siteleri eyeconartxx.4Ir7p6FQFSUD

 27. bahis siteleri porn sex incest vvsetohimalxxvc.YKMwfdU5GAAv

 28. porn tthighereduhryyy.7Pbu7MXVQt5

 29. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

 30. porn video hd download ggjinnysflogg.YUeUj2l1Kcr

 31. hdpor download ggjgodherogg.7LefnydhhEh

 32. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

 33. fashionflag full hd porn hd fashionflag.iaaprIyyagj

 34. fashionflag hot porn download fashionflag.WwfiMjbGiAW

 35. goodhere Funny Sex porn vurucutewet.ZE4dHftWLRE

 36. ladyandtherose Fisting porn backlinkseox.CPhVlNfNV3G

 37. jenniferroy アナルポルノ japanesexxporns.gYUUJ67M5V7

 38. landuse Missionary Style porn lancdcuse.REBeWzvcfqe

 39. falbobrospizzamadison Toys porn jkkıjxxx.FpVrBVTqygl

 40. मजेदार सेक्स अश्लील qqyyooppxx.WtcYgO8iYvN

 41. विंटेज और युवा पोर्न txechdyzxca.eqKoTy4RNhU

 42. sandyterrace.com
  “…”Ouyang Zhi의 세 사람은 여전히 \u200b\u200b”지시를 따르십시오.”

 43. ग्रुप सेक्स के बारे में hkyonet.2l85yP0sdeP

 44. ਅਰਬ ਪੋਰਨ madisonivysex.6qX422uS6GT

 45. ladesbet ਕਾਰਟੂਨ ਪੋਰਨੋਗ੍ਰਾਫੀ ladesinemi.3JumFAWRqtl

 46. ladesbet 異人種間のポルノ ladestinemi.CRpTpJ9nZl2

 47. Optimal Irrigation Solutions by Bwer Pipes: Bwer Pipes offers state-of-the-art irrigation solutions tailored to the unique requirements of Iraqi agriculture. Our innovative sprinkler systems and durable pipes are designed to enhance water efficiency and maximize crop yields, empowering farmers across Iraq. Learn More