Gerti Boshnjaku

Producent

Gerti është CEO dhe themelues i New Media Communications dhe Business Mag Albania. Ai ka mbi 20 vite eksperiencë në fushën e marketingut dhe PR.

Neada Muçaj

Moderatore

Neada është moderatore e emisionit. Prej vitit 2016 ajo është dhe content creator pranë revistës Business Magazine Albania.

Albana Muça

Kryeredaktore

Albana Muçaj, Kryeredaktore e Businessmag. Me përvojë në fushën e gazetarisë ekonomike, Albana ka zhvilluar analiza të thelluara për sektorë të ndryshëm të ekonomisë si dhe intervista me sipërmarrës të rëndësishëm e drejtues të institucioneve publike.

Alban Sipri

Kameraman

Kameraman me mbi 10 vite eksperiencë, në projekte të ndryshme si dokumentarë, filma, emisione, reklama, evente.

Kristi Mukollari

Menaxher i Marketingut Digjital

Kristi Mukollari është menaxher i marketingut digjital. Prej vitit 2018 ai ëshë pjesë e ekipit të New Media Communications.

Kristi Kumria

Social Media Manager

Kristi merret me komunikimin dhe përmbajtjen vizuale të Rrjeteve Sociale pranë New Media Communications.