Home - ThinkBig

shiko i pari episodet e reja

Bëhu pjesë e komunitetit të sipërmarrjes në Shqipëri

Raiffeisen Bank

Pas suksesit të episodit të parë, Think Big vjen me një episod të ri këtë të mërkurë. Këtë episod fokusi do të vendoset mbi inovacionin dhe pikërisht inovacionin në një bankë shqiptare.  Mënyra si jemi…Shiko episodin
Ngarko më shumë

Support ThinkBIG

Përmes këtij emisioni nxisim shpirtin sipërmarrës, inovacionin dhe rritjen personale duke sjellë shembujt më të mirë në sipërmarrje. Njëkohësisht synojmë të lidhim punonjësit me sipërmarrjen, pasi identifikojmë nevojat e të dy palëve. Kontributi juaj do të na ndihmojë në gjetjen e më shumë vendeve të reja të punës, si dhe gjetjen e talenteve për kompanitë.