Mendo përtej të zakonshmes – Episodi 6-të me Xheni Gjikuria & Xhonatan Islami

28 Prill, 2021

Në episodin e gjashtë të Think Big studio jonë zhvendoset në Drimadhes me të ftuar Xheni Gjikuria, administratore e Drymades Inn. Ajo tregon për historinë e saj sesi nga punonjëse në bankë vendosi të bëhej sipërmarrëse dhe të korrte shumë sukses. I ftuari i dytë por jo për nga rëndësia është Xhonatan Islami, drejtues i Sky Sports Albania. Ai tregon për Think Big eksperiencën e tij në sporte ekstreme dhe si vendosi ta kthente këtë në një biznes në Shqipëri. Për më tepër ndiqni episodin.

Lër nje koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.