Puno për ëndrrën tënde – Episodi 3-të me Albi Zhulalin

28 Prill, 2021

Në episodin e tretë të Think Big është i ftuar Albi Zhulali, drejtues i një prej sipërmarrjeve  inovative në fushën e teknologjisë, SoftMogul. Ai e filloi karrierën e tij që në moshën 15-vjeçare dhe vjen për të ndarë me ne suksesin e tij. Që në fillim Albi ka synuar të kishte një produkt të tijin, që ta shiste e jo të kishte një klient dhe t’i përkushtohej atij. Madje ai shprehet se ka bërë shumë kërkime para se të vendoste për atë të cilës do t’i përkushtohej.  Nga kërkimet e tij, ai doli në përfundimin se industria e turizmit ishte e ardhmja e Shqipërisë. Kjo ishte shtysa e krijimit të stayinalbania.com, që sot quhet Soft Mogul, platformë e ngjajshme me Booking dhe Expedia. Për më tepër ndiqni episodin.

Lër nje koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

2 comments on “Puno për ëndrrën tënde – Episodi 3-të me Albi Zhulalin

  1. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.