Gjej Vetëmotivimin – Episodi 4-të me Ejup Ahmeti

28 Prill, 2021

Në episodin e katërt të Think Big është i ftuar Ejup Ahmeti, president i Doni Fruits. Bujqësia mbetet një nga sektorët me potencialin më të madh të zhvillimit në Shqipëri. Ajo është burimi kryesor i punësimit dhe të ardhurave. Pikërisht për këtë do të jetë edhe biseda jonë më Ejup Ahmetin i cili do të na tregojë për suksesin dhe vështirësitë që ka hasur në rrugëtimin e tij për ta bërë Doni Fruits një kompani të njohur dhe të konsoliduar në treg. Për më tepër ndiqni episodin.

Lër nje koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

2 comments on “Gjej Vetëmotivimin – Episodi 4-të me Ejup Ahmeti

  1. Great insights in the article. We completely concur with you. You have given some helpful tips.

  2. Thank you for sharing your knowledge with us all. Your enthusiasm for your subjects shines through.