Guxo për më shumë! – Episodi 2 “Think Big” me Sara Karaj

28 Prill, 2021

Në episodin e dytë të Think Big është e ftuar Sara Karaj për të folur për një profesion i cili po bëhet i famshëm kohët e fundit në Shqipëri i cili është vlogging. Ajo është vloggerja e parë shqiptare dhe gëzon shumë popullaritet. 

Sara ka zgjedhur You Tube dhe Instagram për të ndarë pasionin e saj për makeup-in me të tjerët. Në tre vitet e para Sara punoi pa asnjë fitim duke sfiduar veten e saj dhe sot ka një staf që punon për të dhe gjeneron të ardhura të mjaftueshme përmes punës si vlogere. Sara rrëfen për Think Big historinë e saj të suksesit si dhe na flet për projektet me të cilat është angazhuar. Për më tepër ndiqni episodin.

Lër nje koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

8 comments on “Guxo për më shumë! – Episodi 2 “Think Big” me Sara Karaj

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  2. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

  3. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  4. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

  5. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?