Ndiq Pasionin – Episodi 1 “Think Big” me Valbona Begollin

28 Prill, 2021

Në episodin e parë të Think Big është e ftuar Valbona Begolli, një sipërmarrëse me një histori suksesi vërtet të veçantë. Ajo ka studiuar për teknologji infromacioni por kuptoi shpejt se talenti dhe pasioni i saj ishte komunikimi me njerëzit. Ajo filloi të ndiqte pasionin e saj duke arritur kështu karrierën e suksesshme që ka sot. 

Sot Valbona drejton 3 kompani të susesshme dhe zbulon për Think Big gjithë historinë e suksesit të saj. Për më tepër ndiqni episodin.

Lër nje koment

Adresa juaj e emailit nuk do të publikohet.

4 comments on “Ndiq Pasionin – Episodi 1 “Think Big” me Valbona Begollin

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  2. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  3. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

  4. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?